Personal

White jeans

white jeans Iwhite jeans II

Terwijl het regent, staar ik naar foto´s waar ik witte jeans draag. Oh, ik kan niet wachten tot ik die weer aan kan trekken! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik verlang zo erg naar de lente. Ik wil dat het zonnetje weer op mijn gezicht schijnt als ik bij de bushalte wacht. Ik wil mijn mountainbike weer uit de schuur pakken. Ik wil dat het weer is om op een een terrasje te zitten. Maar helaas, zo ver lijkt het nog lang niet.

Oké, genoeg. Het is geen geheim dat ik naar de lente en de zomer verlang, maar zó erg is het nu allemaal ook weer niet. Laat ik het weer van dit moment ook nog even in het positieve licht zetten, want de volgende dingen zijn eigenlijk best fijn wanneer het koud is, er wind staat of het regent:

  • Bankhangen. Dit zijn de momenten van het jaar dat je (met het weer als excuus) nog lekker cozy met een dekentje op de bank kunt hangen, terwijl je tv kijkt of achter je laptop zit en naar de muziek luistert waar jíj op dat moment zin in hebt. Ik trek me met regen maar al te graag terug. Zie geen reden om de deur uit te gaan. Daaaag!
  • Het getik van regen tegen mijn raam. Ja, ik vind dat een fijn geluid. En volgens mij zijn met mij vele anderen. Ik vind het vooral een heerlijk geluid om mee in slaap te vallen.
  • Sweaters. Sweaters zijn gewoon het meest comfortabele kledingstuk evah.
  • Slapen. Ik slaap in de winterperiode langer dan in de zomer. Ik geniet nu veel meer van mijn warme bedje!

Ik hoop dat je van je dag geniet, ook als je door de kou naar buiten moet. Het zijn de mindere dingen, maar komt goed. Voor je het weet zit je lekker warm binnen. 💟

Een gedachte over “White jeans

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s