About

About Lisanne

Hi, mijn naam is Lisanne! Op 29 maart 1998 werd ik geboren in Dordrecht. Nu zijn we bijna een kwart eeuw verder en woon ik in Spanje, in het zonnige Valencia. Ik heb in Rotterdam de opleiding Tourism Management gevolgd en ben nu ook werkzaam in die tak. Momenteel werk ik remote vanuit Valencia. Het is dan ook geen geheim dat ik van reizen houd.

In de 24 jaar dat ik op deze aardbol ben, heb ik misschien wel tien jaar geblogd. Bijna de helft van mijn leven dus! Ik heb schrijven altijd leuk gevonden. Van kleins af aan schreef ik verhaaltjes, vaak met tekeningen er bij. Toen ik op de basisschool zat en papa een oude typemachine van de zolder tevoorschijn haalde, kon ik mijn geluk niet op. Ja, daar heb ik met veel plezier wat verhaaltjes op getikt! En nu zijn we hier. Online. Ook nu nog schrijf ik nog graag, maar dan over mijn reizen, favoriete hotspots en over de dingen die ik meemaak in mijn leven, in plaats van fictieve verhaaltjes.

About Honestly Hanne

In de zomer van 2016 ben ik begonnen met honestlyhanne.wordpress.com. Voordat ik begon met bloggen op deze website, heb ik nog een andere blog gehad. Die blog begon anoniem en ging over mode, maar ik merkte op een gegeven moment dat dat niet meer het onderwerp was waar ik (als enige) over wilde schrijven. Ik ben toen in mijn examenjaar van de middelbare school een jaar gestopt met bloggen. Na zo een lange tijd niet te hebben geblogd, begon het toch weer te kriebelen en wilde ik dan ook een nieuwe blog beginnen. Een persoonlijke blog waarop ik kan schrijven over van alles wat ik wil, waarop ik foto’s kan delen die ik heb gemaakt en waarop ik kan publiceren wanneer ik wil. Dat is Honestly Hanne geworden.

Ik heb gekozen voor Honestly Hanne, omdat dit de persoonlijkheid van mijn blog aantoont. Ik schrijf hier namelijk naast over reizen, mode en lifestyle, veel persoonlijke artikelen. Ik kwam op Hanne, omdat mijn zusje mij vroeger zo noemde. Honestly komt van het feit dat ik simpelweg van eerlijkheid houd. Oké, en ik geef toe: Honestly Hanne vind ik ook gewoon leuk klinken. Haha!

In mei 2017 besloot ik mijn eigen domein te kopen. Dat hield in: honestlyhanne.wordpress.com werd honestlyhanne.nl. Iets waar ik op dat moment al heel lang van droomde! Ik ben er nog steeds blij mee en hoop dat ik nog lang door kan gaan met bloggen. Al zal ik de ene periode wat meer schrijven dan de andere, ik vind het heel leuk om hier stukjes uit mijn leven te delen.