Personal

B&W

Hi all,

Het is weer weekend, yess! Nou ja, eigenlijk had ik gisteren al weekend. Vandaag had ik namelijk geen school. Wel reisde ik samen met een vriendinnetje af naar Zuidplein.  Meestal is dat ook de route die ik naar school neem, maar dit keer was het niet voor school. We gingen namelijk naar de fabrieksverkoop van Hunkemöller in Ahoy!

We waren een beetje bang dat het heel druk zou zijn bij Ahoy, omdat het op sommige momenten extreem druk was (lees: woensdag stonden er rijen van twee uur bij de kassa’s), maar op andere momenten helemaal niet. De drukte was niet te voorspellen, maar wij waagde de gok, en met geluk! De drukte viel hartstikke mee! We moesten bij de ingang en bij de kassa wel even in de rij staan, maar helemaal niet lang. Het was even zoeken tussen alle spullen, maar uiteindelijk zijn zowel mijn vriendin als ik goed geslaagd. Ik kocht drie mooie bh’s, een bralette en een bikinibroekje. Ik kon alles thuis pas passen, maar ik had de maten gelukkig goed ingeschat. Heel blij, haha! 😊

B&W IIB&W III
Een paar foto’s van vorige week vrijdag! Mijn zusje en ik hadden toen zo’n zin om te shooten. Er zullen er misschien nog wel meer op de blog komen als ik tevreden ben over hoe ik ze bewerkt heb. Voor nu een voorproefje met wat zwart-witfoto’s.

Voor de rest van het weekend heb ik nog vrij weinig plannen. Vanavond is een lekker avondje thuis, want morgen ga ik voor het laatst werken bij mijn allereerste officiële bijbaantje. Oftewel: de laatste keer vroeg opstaan op zaterdag! Ik vind het wel een beetje gek om afscheid te nemen hoor, want ik heb de bijbaan ruim tweeënhalf jaar gehad. Maar goed,  dat betekent wel dat er weer nieuwe kansen zijn en de aankomende twee maanden ga ik wat meer uren maken bij mijn andere bijbaan. Ook leuk!

Wat zijn jullie plannen voor het weekend? En is er nog iemand bij de fabrieksverkoop van Hunkemöller geweest?

XOXO,
Lisanne

2 gedachten over “B&W

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s