Fashion

New in

new in roze sneakers Inew in roze sneakers IInew in roze sneakers III

Al even geleden liep ik langs een kledingboetiekje in mijn dorp waar ik deze sneakers in de etalage zag staan. Maar dan in het donkerblauw. Ze hadden mijn aandacht, dus ik  móest even naar binnen. Tja, zo gaat dat dan haha. Eenmaal binnen zag ik dat ze meerdere kleuren hadden, zo ook deze pastel roze. Ik bedacht me dat ik donkerblauwe schoenen niet zo mooi vind matchen met een blauwe spijkerbroek. Aangezien ik nogal eens blauwe spijkerbroeken draag, en met de lente in mijn achterhoofd, ging ik voor de roze. Ik heb ze nog niet gedragen, maar ben er nu al blij mee. Ik kan niet wachten om ze te dragen deze lente! 💗

Wat zijn jouw favoriete schoenen voor de lente?

16 gedachten over “New in

  1. Dat zijn precies de schoenen die ik nog zoek! Ik vind de ‘creepers’ van Puma erg leuk, maar roze schoenen (het liefst Adidas Superstar) wilde ik ook. En jouw nieuwe schoenen zijn dus echt een combinatie van wat ik leuk vind!

  2. Wow! Mooi zijn ze wel ja, je had wel groot gelijk om ze in het roze te kopen en niet in het blauw 🙂 Ik draag meestal wat Nike schoenen in de lente of witte Adidas schoenen. Origineel, ben ik niet echt wat schoenen betreft 😉

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s