Fashion

Inspo: fishnet tights

Hi all!

Af en toe vind ik het heerlijk om wat inspiratie op te doen door middel van plaatjes op het internet. Persoonlijk vind ik We Heart It daar altijd nog de leukste site voor. Ik kan daar, geloof het of niet, echt uren rondneuzen. De laatste tijd viel me de trend van de visnet panty’s op. Waar ik deze trend een maand terug nog helemaal niks vond, ben ik er nu eigenlijk heel enthousiast over. Ik zag een aantal mooie foto’s op We Heart It voorbij komen. Zo’n visnet panty onder je broek vind ik gewaagd, maar heel gaaf!

Ik heb negen van mijn favoriete afbeeldingen van outfits met visnet panty’s  verzameld, die ik maar al te graag wilde delen. Alle foto’s heb ik dus van We Heart It. (De echte bronnen zijn helaas moeilijk tot niet te achterhalen.)

Of ik mij zelf ga wagen aan de trend weet ik nog niet. Voorlopig denk ik nog van niet. Ik heb namelijk geen broek die zúlke gaten heeft dat je een visnet panty er onder duidelijk kunt zien… maar wie weet! Ik vind het namelijk oprecht heel tof.

Wat vinden jullie van de ‘fishnet tights’ trend?

Liefs,
Lisanne xo

4 gedachten over “Inspo: fishnet tights

  1. Ik heb ook een fishnet panty maar niet met zulke grote gaten 😅 Of ik het onder een broek zou dragen weet ik niet want dan zou ik eerst zo’n broek moeten kopen en dat is toch niet echt mijn ding x

  2. Deze trend vind ik zoo gaaf! Ik heb er zelf nog niet meer rond gelopen, maar misschien dat ik dat later nog ga doen!

  3. Haha, ja best wel een opvallende trend hihi.. Ik heb alleen nog niet zoveel meiden gezien in mijn omgeving die ermee rondlopen. Maar misschien komt dat wel iets later?
    We Heart it, is echt een leuke site met super leuk foto’s! Ik moet voor mijn studie weleens moodboards maken, en dan zocht ik altijd mijn foto’s op We Heart it!
    Liefs,

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s