Lifestyle·Personal

Summer favorites

Aaah, over een week is het alweer de langste dag van het jaar, en begint de zomer officieel. Daar wordt ik blij van! Ik houd van lange zomeravonden en de warmte. Bye bye sweater weather, hello summer nights! I´m ready for it. Ik kwam op het idee om mijn favoriete dingen van de zomer te delen, want de zomer is zo leuk!

Favorite thing to drink in summer
Thee! Ja, het klinkt misschien gek, maar écht. Ik vind een theetje heerlijk als het warm is. Ik dacht dat het ook goed was om iets warms te drinken wanneer het warm weer is, maar Google vertelt me zojuist dat dit verhaal iets te mooi is om waar te zijn. Haha! Mij is namelijk eens verteld dat je door het drinken van iets warms minder last hebt van de hitte, en dat je door het drinken van een koud drankje maar voor een korte tijd afkoelt. In theorie klopt dit verhaal, maar feitelijk zou je wel heel veel moeten drinken om het effect te merken. Dit wist ik niet. Ik had juist het idee dat ik het wel wat minder warm had na mijn theetje. Hahaha! Iemand die hier ook wel eens van heeft gehoord?

summer favorites II

Favorite summer feeling
Op het vliegtuig stappen! Dat is voor mij echt het ultieme gevoel dat de vakantie begint.

Favorite sunglasses
Op dit moment is mijn zonnebril van Lucardi die ik op deze foto draag mijn favoriet.

summer favorites III

Favorite kind of ice cream
Italiaans schepijs for sure! Mijn all time favorite smaakje is vanille, en in de zomer vind ik een lekker fruitsmaakje daarbij perfect! 😍

Favorite thing to do in summer
Lekker op mijn strandlaken genieten van de zon met een muziekje of een boekje. Oh, en terrasjes pakken. Ik kan niet kiezen!

summer favorites I

Favorite cocktail
Cocktails zijn toch wel dé drankjes voor de zomer. Mijn favoriete cocktail is sex on the beach. Een zoet drankje op basis van wodka dat lekker weg drinkt!

Zo, dat waren de favorieten waar ik allemaal op ben gekomen! Het zijn er waarschijnlijk nog wel meer. Ik ben benieuwd wat er in jullie opkomt bij de gedachte aan de zomer. Wat vind jij heel leuk aan de zomer?

XOXO,
Lisanne

 

6 gedachten over “Summer favorites

  1. Heeerlijk de zomer! Wel jammer dat de langste dag er al bijna is 😦 Vind het heeerlijk dat het zo lang licht is!! En idd, ik had daar ook eens van gehoord dat je iets warms moet drinken om af te koelen. Als jij dat wel merkt bij jezelf zou ik het vooral lekker blijven doen als het heet is 🙂

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥