Fashion·Outfits

Outfit: the little sister

outfit sister VIIIoutfit sister IX

Wanneer mijn zusje en ik foto’s gaan maken, maakt zij niet alleen foto’s van mij, maar maak ik er vrijwel altijd ook van haar. Ik vond deze zo leuk, en dacht, waarom deel ik deze ook niet gewoon op de blog? Zo gezegd, zo gedaan! – Oké na goedkeuring van mijn zusje natuurlijk. 😜 Dus, dit keer niet mijn gezicht op de blog, maar dat van mijn zusje! Vind ik leuk!!

outfit sister IIIoutfit sister IIoutfit sister Xoutfit sister VIoutfit sister IV

TopONLY
JeansONLY
Schoenen5th Avenue
HorlogeIKKI
Zonnebriluit Spanje

3 gedachten over “Outfit: the little sister

  1. Ik ken het. Als ik op pad ga voor foto’s is het negen van de tien keer ook mijn zusje die mee moet haha en inderdaad dan maak ik ook altijd foto’s van haar. Wat ik dan wel eens heb is dat ik de foto’s van mijn zusje veel mooier vind dan de van mezelf. Zij is namelijk echt geboren om voor de camera te staan. (Ik ben geboren om achter de camera te staan dat dan weer wel). Jouw zusje is ook een knappe meid wat dat betreft 🙂

    1. Ah, wat een leuke reactie om te lezen Demi! Hahaha, dat had ik voorheen ook. Maar nu zijn we allebei beter geworden: ik heb van voor de camera van haar kunnen leren, en zij van mij van achter de camera! 😊

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s