Personal·Travel

Summer 2016

Goedemorgen! Ik hoop dat je een fijne zaterdag hebt gehad. Ik in ieder geval wel. 😊Gisteren ben ik zo ongeveer de hele dag in Delft geweest met twee vriendinnen. Eén van hen gaat namelijk in Delft studeren. Zaterdag was een fijn dagje en Delft is een leuke studenten stad. Oh, en ook niet heel vervelend: ze hebben er enorm lekker schepijs. Dat moest natuurlijk geproefd worden!

Morgen gaat school voor mij beginnen. Ik ga beginnen met studeren. Afgelopen week had ik twee dagen introductie van mijn opleiding en vanaf morgen moet ik dan écht weer aan de bak. Dat zal wel even omschakelen worden na drie maanden vakantie. Ik heb zin in mijn studie, maar zomervakantie, wat heb ik van je genoten! Deze vakantie heb ik een hoop leuke dingen gedaan met lieve en gezellige mensen. Daarvan was de leukste tijd de week die ik op Mallorca heb doorgebracht met mijn beste vriendinnetjes. Bij deze een kleine throwback!

mallorca 1
mallorca 2
mallorca 3

Mallorca 2016, mijn eerste vakantie samen met vriendinnen. Een tijd om nooit te vergeten en hopelijk nog vaker mee te maken. 💕 Bovenstaande foto’s zijn trouwens gemaakt door mijn lieve vriendinnetje Amber en zijn enkel door mij bewerkt.

En hoe zit het met jullie? Heb je nog vakantie, moet je maandag ook naar school of ben je zelfs al volop aan de bak? Let me know, ik ben nieuwsgierig! 

Ik wens jullie in ieder geval een prettige zondag verder.

xoxo,
Lisanne

 

4 gedachten over “Summer 2016

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s