Travel

Lago di Como

Goedenavond!

Terwijl ik aan dit bericht begin, realiseer ik mij dat ik helemaal niet zo veel bijzonders te melden heb. Haha! Maar goed, ik wilde eigenlijk gewoon nog heel graag deze foto´s delen.😊

Ze zijn gemaakt door mijn zusje, in het appartement in Italië waar we afgelopen zomer een week verbleven. Dit was bij het Comomeer. Vanaf het appartement keken we uit op het meer, omgeven door bergen. Het was prachtig!

Lago di Como IILago di Como

Omdat ik nu weer op school zit en niet zo veel boeiends meemaak, vroeg ik mij af of jullie het nog leuk vinden om meer kiekjes die ik van de zomer heb gemaakt te zien. Is het leuk als ik daarvan meer met jullie deel op de blog? Of wil je liever recentere foto’s zien? Ik deel en schrijf natuurlijk over wat ik zelf leuk vind, maar ik ben wel benieuwd!

Xoxo,
Lisanne

 

2 gedachten over “Lago di Como

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s