Personal

Today

Hi all!

Het leek me leuk om de afbeelding van mijn header te delen. Mijn zusje heeft de foto genomen, en ik heb hem vervolgens bewerkt. Ik ben er nog steeds super blij mee!

Header afbeelding

Vandaag had ik eigenlijk les van 11.15 uur tot 16.45 uur, maar er viel een les uit. Mijn laatste les zou een responsiecollege zijn, waarbij je vragen die je nog hebt kunt stellen. Die had ik niet meer, dus na mijn eerste les van de ochtend, en na nog een opdracht te hebben afgemaakt op school, ging ik alweer naar huis.

Gisterenavond heb ik een lesje body pump meegedaan. Dat was best wel heavy, maar het beviel me heel goed. Ik voel vandaag een aardige spierpijn in mijn armen, en ook als ik de trap op loop voel ik goed dat ik gisteren heb gesport, maar dat is een goede pijn. Haha! Vanavond ga ik lekker niks doen. Ik hoef niet te werken en ga ook niet sporten. Is ook wel eens fijn!

Nu ga ik gauw aan school werken, want dat moet helaas ook gebeuren. Ik zal later deze week nog een bericht op de blog plaatsen. Hopelijk tot dan!

Hoe was jouw dag?

XX Lisanne

6 gedachten over “Today

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s