Personal

Vriendjes & gelukkig zijn

Hi all!

Vorige week nog had ik het er met mijn moeder over: vriendjes. Ik grap altijd tegen haar over het feit dat zij het erger lijkt te vinden dat ik geen vriend heb dan dat ik het zelf vind. Ik heb namelijk nog nooit een relatie gehad. Ja, dat lees je goed. En ik schaam me er niet voor. Natuurlijk vind ik wel eens een jongen leuk of had ik een crush, maar ik denk dat ik een jongen nog nooit op zo’n manier kende dat ik dacht dat ik diegene leuk vond en ik mij met hem samen zou zien voor de rest van mijn leven. Nu moet ik toegeven dat dat laatste mij ook wel een beetje een ‘eng’ idee lijkt. Misschien omdat ik het nog nooit heb meegemaakt en dat het voor mij als het ware nieuw is. Daarnaast is het zo dat als ik een vriend zou hebben, ik daar ook tijd voor vrij zou moeten maken – dat heb ik nu helemaal niet, haha! – en rekening mee zou moeten houden. Maar natuurlijk begrijp ik ook wel, dat wanneer jij de ware hebt gevonden, dit allemaal écht geen bezwaar is. Eerder het tegenovergestelde. Je wordt vast super gelukkig van hem! 💞

Daarmee kom ik gelijk bij het volgende: gelukkig zijn. Een collega zei afgelopen week tegen mij dat je kan zien dat ik gelukkig ben. Dat ik uitstraal dat ik goed in mijn vel zit. Dat vond ik eigenlijk wel een compliment, maar beter nog, is dat het ook nog eens klopt! Natuurlijk heb ik ook zo mijn mindere dagen, maar over het algemeen voel ik me heel goed. Ik weet zeker dat dat grotendeels komt door de lieve en leuke mensen die ik om mij heen heb én omdat ik leuk vind wat ik doe: mijn opleiding, mijn bijbaantjes en de dingen die ik in mijn vrije tijd doe. Ik denk dat het heel belangrijk is om te doen wat je leuk vindt en je te omringen met mensen die je positief beïnvloeden. Ik zorg dat ik uit de buurt blijf van mensen die een negatieve invloed op me hebben of ik zorg dat ik neutraal tegenover deze mensen blijf. (Ik laat het natuurlijk niet écht aan die personen merken, haha! Dat zou wat zijn!!) Ik spendeer mijn tijd met vrienden, familie en kennissen van wie ik houd. Ik kan trouwens ook super blij worden van een leuk gesprekje met een vreemde.

summer '16

Hoewel ik best benieuwd ben hoe het is om een leven met een vriend te hebben – ik denk dat hij je nog gelukkiger kan maken dan je al bent – maakt het voor nu niet zo veel uit. Haha, en dus voor mijn toekomstige vriend: ik hoop dat we nog gelukkiger worden dan ik nu al ben! Hahaha. 😊 Wat een gek idee eigenlijk. Ik heb werkelijk geen idee hoe hij er uit zal zien. Over hoeveel jaar zou ik dit lachend en blij teruglezen, wanneer ik wel een vriend heb? Gek toch!

Als ik mijn leven op dit moment een cijfer zou moeten geven, dan zou dat denk ik een 8 zijn. Perfect is het natuurlijk niet, maar ik kan wel zeggen dat ik gelukkig ben. Op een schaal van 1 tot en met 10, hoe gelukkig ben jij? Laat het weten in de comments! Ik ben heel benieuwd en hoop dat jullie je net zo gelukkig voelen als ik. 💕

Veel liefs,
Lisanne

5 gedachten over “Vriendjes & gelukkig zijn

 1. Echt mega mooi dat je zo gelukkig bent.
  Het is ook niet erg om nog nooit een vriend te hebben gehad je lijkt mij ook nog hartstikke jong (Ik gok op een jaar of 18).
  Een vriend moet je hebben, omdat je gelukkig met die persoon moet zijn.

  Mijn geluk zet ik op dit moment op een 7, want de periode waar ik nu in zit vind ik niet altijd even leuk, maar verder ben ik heel erg blij op dit moment.

  1. Wat een lieve reactie Jessica! Helaas is het leven inderdaad niet altijd zo leuk als we zouden willen, maar goed om te horen dat je momenteel erg blij bent. 😘

 2. Wat een interessant artikel, ik heb zelf momenteel ook geen vriend en vind dat ook echt wel even prima.
  Voor de rest gaat het de laatste tijd allemaal niet zo lekker, als ik het een cijfer moest geven zou ik mijn leven momenteel een 4 geven
  maar de betere tijden komen er hopelijk aan 🙂

  1. Dankjewel Ilona! Vind het heel vervelend om te horen dat het nu niet zo lekker gaat, maar ik geloof zeker dat er betere tijden komen voor jou. Hopelijk komen die snel! Stay strong girl.

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s