Travel

Van Bol & Feste

Van Bol & Feste, Milaan. My happy place!

Oké, dat is misschien wat overdreven hahaha. Ik wil hierover even kort wat vertellen.

Ik ben twee keer in Milaan geweest. De eerste keer was met school, toen ik in de vierde klas zat. Vorig jaar in de zomervakantie waren we een week bij het Comomeer in Italië en zijn we van daaruit ook een dag naar Milaan gegaan.

Van Bol & Feste is een bakkerij/eetcafé waar ik leuke herinneringen aan heb van de schoolexcursie naar Milaan. Ze hebben er gebak, broodjes, ijs en meer eten wat super goed is! We kwamen er afgelopen zomer dus weer langs toen we in Milaan waren. Toen móesten we hier natuurlijk even iets lekkers halen.


Als je in Milaan bent, dus zeker een aanrader om wat te eten! Wel een tip die ik wil meegeven: houd er rekening mee dat wanneer je op het terras zit je iets meer voor je consumptie betaalt dan wanneer je je broodje of ijsje gewoon meeneemt.

Oh, en nog een een tip als je (ooit) van plan bent naar Milaan te gaan: ga langer dan één dag, want geloof me, in één dag lukt het je niet alles te zien wat je van Milaan wilt zien. Als je Milaan echt goed wilt zien, zal ik daar zeker meer dan een dagje voor uittrekken. De stad heeft zo veel te bieden!

Milaan, je bent een mooie stad. Wie weet bezoek ik je nog wel eens.

Welke stad wil jij nog wel eens (opnieuw) bezoeken?

xoxo,
Lisanne

Een gedachte over “Van Bol & Feste

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s