Personal

Currently…

currently

  • Listening: Ed Sheeran – Shape of You. Oh, ik houd van dit nummer! Ik heb hem vandaag al een paar keer gedraaid en ook nu staat het op repeat. Yes, love it!
  • Making: een planning voor aankomende week. Deze week heb ik belangrijke deadlines en de twee weken daarop zijn tentamenweken. Ik ben enorm slecht met plannen en had het plannen de laatste tijd eigenlijk maar opgegeven, maar nu heb ik écht planningen nodig.
  • Drinking: een enorme grote kop thee! Ik vind het altijd heerlijk om ’s avonds een kop thee te nemen. Vooral deze tijd van het jaar. Ik kruip lekker op mijn bed met mijn laptop en mijn kopje thee in handbereik.
  • Reading: een paar artikels uit het AD over reizen, trends op dat gebied en ‘de vakantie van 2017’. Leuk, leuk!

Wat doe jij op dit moment?

XO,
Lisanne

7 gedachten over “Currently…

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s