Personal

Last Friday night ♡

Hi all!

Hoe was jullie weekend? Die van mij was rustig, en dat vond ik helemaal niet erg. Ik heb een beetje gewerkt en ben voornamelijk aan school bezig geweest, want deze week heb ik tentamens en een eindpresentatie van het project van dit blok. Dat er dit weekend weinig op de planning stond, kwam dus wel gunstig uit.

Vrijdagavond was het leukste moment van mijn weekend. Twee van mijn beste vriendinnen kwamen namelijk bij mij thuis die avond. Vrijdagavond stond vandaar in het teken van te veel snoepen, leuke gesprekken en mensen van wie ik houd. Heel chill dus. Ik moet zeggen ik houd van uitgaan, maar ik vind relaxte avondjes als dit ook zeker zo fijn!

last friday night 3

Voordat mijn vriendinnen kwamen, was ik een poosje alleen thuis. Mijn ouders waren namelijk uiteten met het werk van mijn vader, en mijn zusje was op de verjaardag van een vriendin. Dat betekende dat ik thuis alleen avond zou eten. Klinkt een beetje zielig, hè? Dat was het niet hoor, haha! Integendeel. Ik vind het heeeerlijk om af en toe even het huis voor mezelf te hebben. Ik was eerst van plan pizza te eten, maar daar had ik geen zin in, dus maakte ik uiteindelijk een omelet. Lekker én beter dan een pizza (go me! Haha). Ik zat lekker met een dekentje en mijn laptop op de bank blogjes te lezen met een fijne weekend playlist op de achtergrond – die we overigens de rest van de avond ook op hebben gehad. Ik ben de playlist gaan luisteren door een vriendin en vind hem zó leuk. Echt mijn favoriet voor het weekend op dit moment!

last friday night 6

Heb jij een favoriete (weekend) playlist?

Liefs,
Lisanne xo

2 gedachten over “Last Friday night ♡

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s