Daily life

Winter wonderland

winter wonderland Iwinter wonderland IIwinter wonderland III

Dinsdag 12 december 2017 ❄️❄️❄️ Deze foto’s nam ik precies een week geleden, nog net voordat alle sneeuw weer weg was. Ze zijn genomen met mijn telefoon, vanuit de auto. Niet de beste kwaliteit dus, maar met een beetje bewerken kom ik toch al een heel eind. Haha! Maar even serieus, het is toch een prachtig gezicht die sneeuw? Ik heb er echt van genoten! Van mij mag er van de winter best nog wat sneeuw vallen. I likeee!

Ik weet trouwens niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het eind van het jaar echt bizar snel gaan. Volgende week is het al kerst, ik kan het me haast niet voorstellen! Ik heb er wél heel veel zin in. Eerste kerstdag vier ik met familie, en tweede kerstdag met vriendinnen. Can’t wait!

Wat gaan jullie doen met Kerstmis?

XXX,
Lisanne

6 gedachten over “Winter wonderland

  1. Mooie foto’s geworden hoor! Ik dacht van de week nog: verdorie dat was waarschijnlijk mijn enige kans op winter foto’s dit jaar en dan heb ik het zo druk dat het er gewoon niet van komt. Laten we duimen voor een witte kerst! 🌲

  2. Super leuke blog heb jij! Alvast een volger erbij! Ik hoop voor jou dat je in de laatste dagen van dit jaar nog de 100 volgers haalt!

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥