Lifestyle

Retroprints van de Fotofabriek

Hi all! Een poosje geleden kreeg ik de vraag of ik een paar retroprints wilde ontwerpen bij de Fotofabriek. Natuurlijk zei ik ja, want I love dit soort foto’s die eruit zien als polaroids (maar dan groter). Ik heb dit soort foto’s al eens eerder laten afdrukken toen ik in Spanje woonde, maar uiteraard bestelde ik ze toen via een Spaanse website. De foto’s hangen inmiddels op mijn kamer bij mijn ouders thuis, dus het werd tijd om ook wat foto’s in Rotterdam op te hangen. Lucky me!

Zo kwamen mijn foto’s eruit te zien! Ik ben er helemaal blij mee. Ze waren makkelijk te ontwerpen in de online editor van de Fotofabriek. Je kunt de afbeelding zelf plaatsen zoals je wilt en eventueel een tekst, stickers of leuke achtergrond toevoegen. Ik koos er alleen voor om tekst toe te voegen. Dat gaat heel makkelijk, behalve als je slecht bent in keuzes maken. Je kunt namelijk uit zó veel lettertypes kiezen! Ik vond van alles mooi, maar heb uiteindelijk alles in het zelfde lettertype gehouden. Als je wil, kan je van iedere foto een kunstwerk maken. Haha!

De retroprints in mijn kamer 🥰

Behalve retroprints, kun je op de website van de Fotofabriek nog veel meer toffe fotoproducten bestellen. Zo zijn de fotoboeken populair, maar kun je ook op minder voor de hand liggende producten foto’s laten drukken. Onderzetters, slingers en kerstballen zijn slechts enkele voorbeelden. Die laatste is wellicht meteen een goede tip voor wie last minute nog een kerstcadeautje zoekt ; )

Ook je eigen retroprints ontwerpen? Ga naar de website van Fotofabriek om retroprints, fotoprints en andere fotoproducten af te laten drukken!

Geef een reactie! Dat vind ik altijd inspirerend en motiverend ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s